Logo

Lees het volledige artikel (nieuw venster)

Project Manager

Bron:HarveyNash
Onderdeel:Latest jobs
Datum publicatie:Tue, 13 Feb 2018 16:38:26 GMT
Datum gewijzigd:13-FEB-2018 19:20

Voor onze directe eindklant in Diemen is Harvey Nash op zoek naar een Project Manager.Startdatum: z.s.m.

Duur: 3 maanden

Uren: 40 uur per weekIk zoek een project manager binnen het team van Network projects, wat een onderdeel is van Delivery & Support van Network Operations.Voor elk actief project stel jij een projectplan op met daarin alle relevante aandachtsgebieden, zoals planning, resources, risico’s en randvoorwaarden. Jij bewaakt het project op de deliverables en communiceert met de stakeholders over de voortgang en eventuele afwijkingen.

Aan het eind van het project toets je de opgeleverde functionaliteiten aan de vooraf gedefinieerde specificaties of deze voldoen aan de wensen van de opdrachtgever en de gebruikers.Wat ga je doen:

Er wordt van jou verwacht dat een actieve rol binnen het team hebt. Projectaanvragen worden door het team zelf verdeeld en gezamenlijk defini?
Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van projectplannen. Het plan bevat een heldere en met de klant en (interne) opdrachtgever overeengekomen opdrachtformulering, specificaties en output/opleveringseisen.

Je bent betrokken bij de projectuitvoering, monitoring en rapportages. Je zorgt ervoor dat de oplevering van de in het projectplan vastgestelde deliverables binnen de grenzen van het project vallen.

Je bent verantwoordelijk voor stakeholdermanagement. Het afstemmen en borgen van de verantwoordelijkheden van de stakeholders of projectleden bij de opzet, uitvoering en invoering vallen onder jouw verantwoordelijkheid.

De projectoplevering, met daarbij het toetsen van het resultaat en het opgeleverde werk aan de hand van de vooraf gestelde specificaties.Functie eisen:

Je hebt HBO werk- en denkniveau.

Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring.

Werkervaring binnen de telecombranche is een vereiste.

Je bent gewend te werken met stakeholders en deliverables.

Je bent communicatief vaardig om met diverse schakels van het project te communiceren.