Logo

Lees het volledige artikel (nieuw venster)

Front End Developer

Bron:HarveyNash
Onderdeel:Latest jobs
Datum publicatie:Tue, 13 Feb 2018 15:06:56 GMT
Datum gewijzigd:13-FEB-2018 17:17

Voor de Belastingdienst in Apeldoorn zoeken we een

Front End Developer

Start: 1-03-18
Einde: 31-05-18 met optie op verlenging
Inzet: 40 uren per week

OPDRACHT
Als Front-end Developer binnen het Center of Excellence (COE) Digital Experience werk je in teamverband aan opdrachten gericht op de beste interactie met burgers en bedrijven, of een ge??ntegreerde omgeving voor onze medewerkers. Je bent gepassioneerd door de nieuwste front-end technologie?


Binnen het CoE Digital Experience wordt gewerkt aan de vernieuwing van de websites, en de interactie met burgers en bedrijven. Daarnaast wordt gebouwd aan een portaal voor medewerkers, waardoor het werk in ????n omgeving bij elkaar komt. Deze ontwikkelingen worden gedaan met moderne middelen zoals portaaltechnologie, HTML5, CSS en API’s.
Je werk doe je in teamverband, waarin je communicatief en professioneel vaardig functioneert, en ook in een zelfstandige positie, waarin je leunt op je oplossingsgerichtheid en analytisch vermogen. Een hechte samenwerking met gebruikers en praktische oplossingen als uitgangspunt vormen de basis van ons werk.De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendee van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center.
Naast de zorg voor continu??teit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.Generieke Business Services omvat alle infrastructuur, capabilities en tooling die nodig zijn om diensten te leveren die burgers, bedrijven en (kantoor)medewerkers ondersteunen op het gebied van Interactie, In-vordering, Toezicht, Data Intelligence en Management Control proces-sen. Daarnaast is dit onderdeel verantwoordelijk voor het ontwikkelen en exploiteren van een generieke wijze van data-ontsluiten van externe en interne databronnen. Een onderdeel van GBS/IV-accent is CoE Digital Experience.

EISEN
HBO Diploma en minimaal 2 jaar ervaring met onderstaande:
HTML5, CSS
Javascript
API's

WENSEN
Competenties
communicatieve vaardigheden
flexibiliteit

Kennis
Javascript frameworks: Angular, React, Jquery
Websphere Portal
Forms Experience Builder

Aanbiedingen met CV en onder vermelding van tarief (all-in, ex BTW), dienen uiterlijk 19 februari om 12:00 uur in ons bezit te zijn.