Logo

Lees het volledige artikel (nieuw venster)

SAS VA Ontwikkelaar

Bron:HarveyNash
Onderdeel:Latest jobs
Datum publicatie:Tue, 13 Feb 2018 15:11:24 GMT
Datum gewijzigd:13-FEB-2018 17:17

Voor de Belastingdienst in Apeldoorn zoeken we een

SAS VA Specialist

Start: 1-03-18
Einde: 31-05-18 met optie op verlenging
Inzet: 40 uren per week

OPDRACHT
Als SAS VA ontwikkelaar lever je een bijdrage aan de inrichting van een nieuw te ontwikkelen rapportagesysteem gebaseerd op real-time XML output uit IBM FileNet Case manager en IBM BPM met behulp van SAS Enterprise Guide en SAS Visual Analytics.
De volgende taken en resultaatgebieden worden onderkend:
* Coderen, op basis van de specificaties van programmatuur;
* Ontwikkelen van een ETL-stroom op basis van XML naar SAS EG;
* In samenwerking met gebruikers ontwikkelen van rapportages met behulp van SAS VA;
* Opstellen en uitvoeren van unit tests om correcte werking van programma vast te stellen;
* Bijdrage aan uitvoering van functionele acceptatie tests.

Binnen GBS / IV-accent wordt de ondersteuning van de medewerkers van de Belastingdienst vernieuwd. Er worden nieuwe systemen ingericht met producten als IBM Filenet Case Manager om werk zaak gestuurd af te handelen en de documenthuishouding vorm te geven . Voor deze systemen krijgt stuurinformatie een steeds belangrijkere rol.

Stuurinformatie wordt ingedeeld in twee categorie? 1. Strategische verantwoordingsinformatie, gerealiseerd middels een datawarehouse en SAS producten, met een wekelijkse verversingsgraad.
2. Operationele stuurinformatie, gerealiseerd met SAS Visual analytics. Via een XML import in SAS Enterprise Guide (ETL) wordt een SAS dataset gerealiseerd die kan worden ingeladen in SAS VA, met een near real time verversingsgraad.
Voor categorie 2, de operationele stuurinformatie zoeken wij een SAS VA ontwikkelaar. De projecten worden op een agile manier in hechte samenwerking met de business gerealiseerd. In je rol als ontwikkelaar werk je zelfstandig en ingoede samenwerking met collega’s aan het realiseren van nieuwe oplossingen.

De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center.
Naast de zorg voor continu??teit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar oplossingen en expertise uit de markt.
Generieke Business Services omvat alle infrastructuur, capabilities en tooling die nodig zijn om diensten te leveren die burgers, bedrijven en (kantoor)medewerkers ondersteunen op het gebied van Interactie, Invordering, Toezicht, Data Intelligence en Management Control processen. Daarnaast is dit onderdeel verantwoordelijk voor het ontwikkelen en exploiteren van een generieke wijze van data-ontsluiten van externe en interne databronnen. Een onderdeel van GBS/IV-accent is CoE Document Management, waarbinnen je team gepositioneerd is.

EISEN
HBO diploma en minimaal 2 jaar ervaring met onderstaande
SAS Visual Analytics
SAS Enterprise Guide
XML

WENSEN
Competenties
communicatieve vaardigheden
flexibiliteit

Aanbiedingen met CV en onder vermelding van tarief (all-in, ex BTW) dienen uiterlijk 19 februari om 12:00 uur in ons bezit te zijn