Logo

Lees het volledige artikel (nieuw venster)

IBM Case Manager developer

Bron:HarveyNash
Onderdeel:Latest jobs
Datum publicatie:Tue, 13 Feb 2018 15:13:57 GMT
Datum gewijzigd:13-FEB-2018 17:17

Voor de Belastingdienst Apeldoorn zijn we op zoek naar een

IBM Case Manager developer

Start: 1-03-18
Einde: 31-05-18 met optie op verlenging
Inzet: 40 uren per week

OPDRACHT
Als onderdeel van een scrum team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van IBM Case Manager oplossing ter ondersteuning van belastingdienst processen.
Het werk wordt uitgevoerd met moderne tooling als IBM FileNet en IBM FileNet Case Manager. In een Continuous Integration en Continuous Delivery (CICD) omgeving is de CoE in staat, in samenwerking met gebruikers, oplossingen snel en zorgvuldig te leveren. Dit in een opzet waarbij meerdere projecten onafhankelijk van elkaar parallel uitgevoerd kunnen worden. Om klaar te zijn voor de toekomst omarmt de CoE technieken die intelligente classificatie in analyses kunnen uitvoeren op inhoud van content in de wereld van de ongestructureerde data.

De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center.
Naast de zorg voor continu??teit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.

Generieke Business Services omvat alle infrastructuur, capabilities en tooling die nodig zijn om diensten te leveren die burgers, bedrijven en (kantoor)medewerkers ondersteunen op het gebied van Interactie, In-vordering, Toezicht, Data Intelligence en Management Control proces-sen. Daarnaast is dit onderdeel verantwoordelijk voor het ontwikkelen en exploiteren van een generieke wijze van data-ontsluiten van externe en interne databronnen. Een onderdeel van GBS isCenter of Excellence Document Management, zij brengt structuur aan in de ongestructureerde data binnen de Belastingdienst door vorm te geven aan de inzet van een moderne documenthuishouding. Daarnaast ondersteunt Case Management oplossingen voor kenniswerkers.

EISEN
HBO / Bachelor diploma
Nederlands sprekend
Minimaal1 jaar ervaring met IBM Case Manager
Minimaal 3 jaar ervaring met Java

WENSEN
Competenties
Agile/Scrum
Communicatief
Flexibiliteit

Kennis
Web services (REST, SOAP)
Workflow configuratie

Aanbiedingen met CV en onder vermelding van tarief (all-in, ex BTW) dienen uiterlijk 19 februari in ons bezit te zijn