Logo

Lees het volledige artikel (nieuw venster)

Infra Specialist

Bron:HarveyNash
Onderdeel:Latest jobs
Datum publicatie:Tue, 13 Feb 2018 13:07:40 GMT
Datum gewijzigd:13-FEB-2018 15:21

Voor onze eindklant in Apeldoorn zoeken we met spoed een

Infra Specialist

Start: 01-03-18
Einde: 1-05-18 met optie op verlenging
Inzet: 36 uur per week

OPDRACHT
Wij zoeken een infra specialist die onder andere op de volgende gebieden zelfstandig kan werken: Linux, netwerken,GPFS, SAS grid.
Naast deze technsiche expertise is de kandidaat die wij zoeken een teamspeler in optima forma. Alle technische kennis zet hij of zij optimaal in binnen het team en zoekt gericht naar mogelijkheden om samen het resultaat te halen. Dit team werkt met behulp van agile methodieken en vooral vanuit het gedachtengoed van het agile manifesto.
Het team waar deze specialist ingezet zal worden werkt momenteel aan een klus met veel politieke druk, hierbij werken we ook regelmatig buiten kantoortijden.
Kennis van de BD en de specifieke aanpak is randvoorwaardelijk om succesvol te kunnen zijn.

De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center.
Naast de zorg voor continu??teit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.

EISEN
Minimaal HBO / Bachelor diploma
IBM GPFS
IBM websphere
Devops engineer Linux
Red Hat certified administration RHCSA (7)
SAS 9.3/9.4 (SAS Grid)

WENSEN
Competenties
Communicatiefvaardig
Flexibiliteit
Kennis
Ansible automation

Aanbiedingen met CV en onder vermelding van tarief (all-in, exclusief BTW) dienen uiterlijk 14 december om 12:00 uur in ons bezit te zijn.