Logo

Lees het volledige artikel (nieuw venster)

Project co??rdinator Bijzonder Beheer

Bron:HarveyNash
Onderdeel:Latest jobs
Datum publicatie:Mon, 12 Feb 2018 15:49:39 GMT
Datum gewijzigd:12-FEB-2018 17:17

Harvey Nash is voor een van haar eindklanten in Utrecht op zoek naar een Project co??rdinator Bijzonder Beheer.

Proces:
Startdatum: z.s.m.
Einddatum: 5 maanden
Gemiddeld aantal uren per week: 36

Branche:
Bank/ verzekeraar

Over de omgeving en opdracht:
Op het service center Bijzonder Beheer is geen dag hetzelfde. Het service center ontfermt zich over alle klanten met betalingsachterstanden van alle merken. Daar waar mogelijk maken ze betalingsafspraken met klanten om de betalingsachterstand in te lopen en als het ??cht niet anders kan begeleiden we de verkoop van de woning om de eventuele restschulden zo veel als mogelijk te beperken. In de aanpak onderscheiden ze zich in hoe ze omgaan met hun klanten, ze helpen de klanten met een leidraad, zonder de verantwoordelijkheid van de ontstane achterstanden over te nemen. Het service center Bijzonder Beheer is volop in ontwikkeling omdat ze hier het verschil kunnen maken richting de klant door er juist te zijn in financieel moeilijke tijden.

Belangrijke activiteiten zijn:
De functie van projectco??rdinator Bedrijfsbureau Bijzonder Beheer is gericht op het realiseren van projectresultaten in termen van tijd, kwaliteit, scope en geld.

Nadere omschrijving en verantwoordelijkheden:
Signaleren en vertalen van behoeften, bepalen van scope en haalbaarheid van het project en opstellen van projectdoelstellingen.

Opstellen van het projectplan waarin planning, specificaties, randvoorwaarden, kosten, projectteam en concrete projectresultaten zijn opgenomen.

Co??rdineren en/of (laten) uitvoeren, bewaken en beheersen van het vastgestelde projectplan en/of programma, zorgen voor een continu inzicht in de project- en/of programmastatus, afstemmen van voortgang en mijlpalen met belangrijke stakeholders en indien nodig interveni?
In alle fasen van het project signaleren van risicoA's die het belang van het project of het belang van de bank kunnen schaden.

Analyseren van gegevens en samenstellen van rapportages inzake de voortgang van het lopende project en eventuele afwijkingen in relatie tot het projectplan

Opleveren van de resultaten van het project conform projectplan, verzorgen van overdracht aan relevante partijen en het evalueren van de projectuitvoering en het projectresultaat.

Gevraagd en ongevraagd adviseren van stakeholders aangaande te maken keuzen voor wat betreft nieuwe en lopende projecten.

Selecteren, aanstellen, aansturen, stimuleren en ontwikkelen van interne en externe projectmedewerkers, alsmede input leveren voor de beoordeling van medewerkers.

Opstellen van procedures en richtlijnen ten behoeve van projectuitvoering. Bewaken van de naleving van deze procedures en richtlijnen en na evaluatie eventueel het bijsturen ervan.

Jouw kwalificaties:
HBO/WO werk- en denkniveau
WFT Diploma: Basis
Certificering in projectmanagement en ervaring met projectmatig werken
Ervaring met het begeleiden van veranderingen en het omgaan met weerstand
Onafhankelijkheid; je laat je niet be??nvloeden door wat anderen van je vinden
Kennis van hypotheken en bijzonder beheer is een pr??

Competenties:
Inlevingsvermogen. Van de medewerkers van het service center Bijzonder Beheer wordt verwacht dat ze met persoonlijke aandacht klanten helpen financieel gezond(er) te worden. Daarbij is Inlevingsvermogen een belangrijke competentie: je bent oprecht ge??nteresseerd in anderen. Je bent invoelend en begrijpend en kan je verplaatsen in de situatie van de ander. Je weet ook wat je eigen gedrag/houding voor invloed heeft op anderen en je gaat hier bewust mee om. Je…

…herkent emoties (verbaal en non-verbaal)
…kan goed luisteren
…toont actieve interesse in anderen
…signaleert gevoeligheden en moeilijke onderwerpen
…inventariseert mogelijke gevolgen/effecten van gebeurtenissen of gedrag

Verder:
Je bent resultaat- en klantgericht. Je hebt Lef. Je durft je uit te spreken en geeft de ander, met respect, eerlijke feedback. Je verlegt grenzen en gaat voor een eenvoudige oplossing met de meeste impact voor de klant. Je pakt problemen structureel aan en gaat voor het duurzame resultaat. Je durft keuze te maken en je hebt een duidelijke focus. Je beschikt over een flexibele instelling en bent g????n 9 tot 5 type. Tot slot ben je stressbestendig en doortastend. Je bent een teamplayer maar kan ook goed zelfstandig werken. Je bent analytisch sterk, besluitvaardig, neemt initiatief en hebt een goed beoordelingsvermogen. Je bent communicatief vaardig en hebt een flinke dosis impact- en overtuigingskracht.