Logo

Lees het volledige artikel (nieuw venster)

Functioneel beheerder

Bron:HarveyNash
Onderdeel:Latest jobs
Datum publicatie:Mon, 12 Feb 2018 12:34:04 GMT
Datum gewijzigd:12-FEB-2018 15:19

Voor een directe opdrachtgever in Den haag is Harvey Nash op zoek naar een Functioneel Beheerder.

Binnen de afdeling DCV-MB-IB maak je deel uit van een team van een tiental medewerkers belast met het functioneel beheer van de IT-systemen voor visa, inburgering, reisdocumenten en consulaire bijstand. Het team werkt volgens de BiSL systematiek. Je levert gebruikersondersteuning en eerstelijns call handling t.a.v. IT-systemen, je zorgt voor het autoriseren van medewerkers en het opleiden van gebruikers en collega's. Je beheert de informatievoorziening, ondersteunt testuitvoer van nieuwe en bestaande functionaliteit, en werkt stamgegevens en parameters bij. Hierbij werk je nauw samen met collega's binnen de directie, de IT regie organisatie van BZ, andere ministeries (ketenpartners nationaal), Schengenpartners (ketenpartners internationaal) en de gebruikers van de systemen.

De vernieuwing op IT gebied zorgt voor uitdagingen voor het team DCV-MB-IB. Er zal capaciteit vrijgemaakt moeten worden voor projecten. Vooral de ervaren medewerkers binnen het team zullen hier een rol in krijgen. Door de verdergaande digitalisering krijgt ook het testen steeds meer aandacht binnen het team. Er is een professionalisering aan de gang op het gebied van test.

- HBO werk- en denkniveau
- Aantoonbare ervaring met testen
- Minimssal TMAP (of vergelijkbaar) gecertificeerd
- Aantoonbare ervaring met functioneel beheerwerkzaamhedemn volgens BiSL systematiek
- Je bent bereid je kennis over de comnsulaire kernprocessen en de daarbij behorende IT-systemen eingen te maken om deze te kunnen ondersteunen
- Bij voorkeur heb je al kennis van en ervaring met de BZ-organisatie

Competenties:
- Je weet van aanpakken en werkt graag in teamverband
- Analyseren, Klanterichtheid, Resultaatsgerichtheid, Plannen en organiseren, Samenwerken, Stressbestendigheid, Mondelinge uitdrukkingsvaardigheid.

Kennis:- Ervaring met consulaire processen is een pre

Start: 3 april 2018Eind: 1 oktober 2018
Inzet: 36 uur per week
Standplaats: Den Haag