Logo

Lees het volledige artikel (nieuw venster)

System engineer (Cloud engineer IPAS)

Bron:HarveyNash
Onderdeel:Latest jobs
Datum publicatie:Mon, 12 Feb 2018 08:47:39 GMT
Datum gewijzigd:12-FEB-2018 11:21

Voor onze eindklant in Apeldoorn zijn we op zoek naar een

System engineer (Cloud engineer IPAS)

Start: 26-02-18
Einde: 30-06-18 met optie op verlenging
Inzet: 36 uur per week

OPDRACHT
IPAS staat voor IBM Pure Application System en de technologie stelt de organisatie in staat om in een hele korte tijd een complete omgeving neer te zetten voor met name Java-applicaties.
De grootste stroom die erop komt te draaien is javahosting. Er draaien inmiddels meerdere javahostingapplicaties in acceptatie en productie. De werkzaamheden zijn het beheer en exploitatie van webhosting op IPas en de ipas zelf.
De taken zullen onder andere zijn: monitoren IPAS, monitoren DB2 en Javahosting, maar ook deployment van patterns en applicatie en het oplossen van incidenten. Meedenken aan ontwikkeling van de IPas en de patterns. Daarnaast draai je mee in het team en zul je op den duur intakes doen en ook consultancy aan de consumers verlenen. Standby staan is onderdeel van de functie.
We werken als een devops team. Dat houdt in dat er zowel ontwikkeld als beheerd en ge?
De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center.
Naast de zorg voor continu??teit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.

Datacenter Services (DCS) faciliteert de Belastingdienst met optimale infrastructuurdiensten, nu en in de toekomst. Dat doet het samen met de andere onderdelen van de IV-keten. Het datacenter levert generieke diensten waar dat kan, en specifieke diensten waar dat moet. Dat is ontstaan uit het besef dat IT een cruciale enabler is voor de taak van de Belastingdienst.
Binnen de afdeling 'Hosting en Integratiediensten' van DCS bevindt zich het team IPAS. Binnen het IPAS/JHOP team zijn we bezig met het opzetten van een cloudomgeving voor de belastingdienst. Het team bestaat momenteel uit 16 systemengineers

EISEN
HBO werk- en denkniveau
Kennis van Webhosting
Kennis van Monitoring
Kennis en ervaring met Linux (minimaal 3 jaar)
IBM WebSphere Application Server Network Deployment v8.0 (certified) (2 jaar+)
JBoss Advanced System Administration (J348) (1 jaar+)
IBM HTTP Server

WENSEN
Kennis
Kennis van DB2 op midrange platformen
Kennis van IBM Pure application system (IPAS);
HBO diploma, zoals HBO Informatica of vergelijkbaar
Ervaring in Operations

Aanbiedingen met CV en onder vermelding van tarief (all-in, exclusief BTW), dienen uiterlijk 15 februari om 12:00 uur in ons bezit te zijn